Vi har lansert UNGDOMSTESTEN

Vi har lansert UNGDOMSTESTEN! I likhet med voksentesten, kan ungdomstesten tas i stor skala av flere elever samtidig. Testen tar under 30 minutter, og resultatene er validert og normert.
Vi har lansert UNGDOMSTESTEN 1

Vi har lansert UNGDOMSTESTEN! 
I likhet med voksentesten, kan ungdomstesten tas i stor skala av flere elever samtidig. 
Testen tar under 30 minutter, og resultatene er validert og normert.

Testen er normert og validert for 8., 9. og 10.trinn.
Ungdomstesten har deltester for orddiktat, ordkjedetesten, tulleord, skrivehastighet, leseprøve og ordforståelse. Testen er tilgjengelig på bokmål og nynorsk. Ungdomstesten kan distribueres via epost, og fjernadministreres, slik at det er enkelt å teste en hel klasse samtidig.

Denne testen er en screening, og oppfølgingstesten vil komme om 2-4 uker. Normene vil bli revidert når vi har mer normeringsdata.

Vi vil benytte anledningen til å takke alle som har bidratt med normerings- og valideringsdata. Vi vil over de neste dagene skåre tester slik at også resultatene fra disse testene blir tilgjengelig.

Testadministratorer som er sertifisert for barne- og voksentesten vil også være sertifisert for denne testen. Testen er tilgjengelig for de som har “Fullt” abonnement eller abonnement for ungdomstesten. Se vår kurskalender for å bli sertifisert.

Del på e-post
Del på Twitter
Del på Facebook

Dysmate Dysleksitest er utviklet for å avdekke lese-og skrivevansker og dysleksi hos barn, ungdom og voksne.

Dyslekstitestene består av screeningtester og oppfølgingstester, som igjen består av ulike deltester.

Som en del vårt mål å styrke allmennkunnskapen om dysleksi og lese- og skrivevansker, skriver vi artikler som vi legger ut jevnlig.

Vil du få beskjed når vi publiserer nye artikler?

Anbefalte artikler
Lindesnes tester alle elever i kommunen for dysleksi med Dysmate

Tester alle elever i kommunen for dysleksi med Dysmate

Tidligere har ikke skolene i kommunen hatt et verktøy de mener er godt nok til å fange opp elever med dysleksi. Med det nye verktøyet Dysmate skal alle elevene screenes før de starter på videregående.
– Det har vært mer tilfeldig og det var ikke et vanntett system. Det får du kanskje ikke uansett hvilket verktøy du bruker, men dette er noe nytt som har kommet og som vi hev oss over så fort vi hørte om det, sier Line Hansen Hjellup.

LES MER
Dysmate Ny Funksjonalitet

Fortsett en oppfølgingstest

Nå kan man fortsette en oppfølgingstest.
Fredag 23.februar så lanserer vi denne etterspurte funksjonaliteten. Det kommer også andre “usynlige” forbedringer som gjør testen mer robust for dårlig internettforbindelse.

LES MER
Bilde av hånboken

Nå lanserer vi Håndboka for sertifiserte brukere av Dysmate!

Dette er en manual som lenge har vært etterspurt og som det ligger mye arbeid bak. Håndboka blir tilgjengelig gratis for alle brukere som har abonnement. Håndboken er forfattet av professor Trude Nergård Nilssen og den ligger der du finner rapportene. Senere kommer vi også med et Tiltakshefte.

LES MER

Ny Databehandleravtale og Personvernserklæring

Ditt personvern er viktig for Literate AS. Vi er opptatt av å til enhver tid trygge dine personopplysninger så mye som mulig. I dette arbeidet så gjøres det årlig kvalitetskontroller og gjennomganger av sikkerheten knyttet til ditt personvern, hvor vi søker å forbedre oss . Etter årets gjennomgang ønsker vi at alle våre kunder skriver under en ny og oppdatert databehandleravtale. Vi har også kommet med en ny personvernserklæring.

LES MER

Nyhetsbrev

Meld din interesse for å motta artikler skrevet av Trude Nergård Nilssen og spennende nyheter

Ved  å melde din interesse godtar du å motta markeds e-post fra Dysmate.no