Vi har lansert UNGDOMSTESTEN

Vi har lansert UNGDOMSTESTEN! I likhet med voksentesten, kan ungdomstesten tas i stor skala av flere elever samtidig. Testen tar under 30 minutter, og resultatene er validert og normert.

Vi har lansert UNGDOMSTESTEN! 
I likhet med voksentesten, kan ungdomstesten tas i stor skala av flere elever samtidig. 
Testen tar under 30 minutter, og resultatene er validert og normert.

Testen er normert og validert for 8., 9. og 10.trinn.
Ungdomstesten har deltester for orddiktat, ordkjedetesten, tulleord, skrivehastighet, leseprøve og ordforståelse. Testen er tilgjengelig på bokmål og nynorsk. Ungdomstesten kan distribueres via epost, og fjernadministreres, slik at det er enkelt å teste en hel klasse samtidig.

Denne testen er en screening, og oppfølgingstesten vil komme om 2-4 uker. Normene vil bli revidert når vi har mer normeringsdata.

Vi vil benytte anledningen til å takke alle som har bidratt med normerings- og valideringsdata. Vi vil over de neste dagene skåre tester slik at også resultatene fra disse testene blir tilgjengelig.

Testadministratorer som er sertifisert for barne- og voksentesten vil også være sertifisert for denne testen. Testen er tilgjengelig for de som har “Fullt” abonnement eller abonnement for ungdomstesten. Se vår kurskalender for å bli sertifisert.

Del på e-post
Del på Twitter
Del på Facebook

Literate Dysleksitest er utviklet for å avdekke lese-og skrivevansker og dysleksi hos barn, ungdom og voksne.

Dyslekstitestene består av screeningtester og oppfølgingstester, som igjen består av ulike deltester.

Som en del vårt mål å styrke allmennkunnskapen om dysleksi og lese- og skrivevansker, skriver vi artikler som vi legger ut jevnlig.

Vil du få beskjed når vi publiserer nye artikler?

Anbefalte artikler
Bilde

Kundehistorie – Flekkefjord videregående skole

Dysmate er valgt på bakgrunn av at den er digitalisert og enkel å administrere. Den har i tillegg høy reliabilitet, og validitet, og er anbefalt oss fra Dysleksi Norge, PPT i Agder og andre videregående skoler vi samarbeider med.

LES MER
Moten Hanssen ved Steinerskolen i Arendal
Bilde

Kundehistorie – Steinerskolen i Arendal

“Mer eller mindre vellykkede strategier gjør at noen elever etter hvert kan havne på feil utdanning og yrkesvalg, fordi de har mye større akademiske evner enn det som vises på karakterutskrift og vitnemål.”

LES MER

Nyhetsbrev

Meld din interesse for å motta artikler skrevet av Trude Nergård Nilssen og spennende nyheter

Ved  å melde din interesse godtar du å motta markeds e-post fra Dysmate.no