NETTKURS

Dysmate dysleksitester er utviklet for å avdekke lese- og skrivevansker og dysleksi hos barn, ungdom og voksne. For å bli testleder må man være utdannet lærer, førskolelærer, spesialpedagog, logoped, psykolog eller tilsvarende.

Vårt nettbaserte kurs består av flere videoforelesninger og kunnskapstester. Ved å melde deg på kurset får du tilgang til kursmateriell i 30 dager.

Du får samtidig én måned gratis prøveabonnement for barne-,  ungdoms- og voksentest (Dysmate-C, Y og A). Prøveabonnementet inkluderer to tester av hver type. *Dette er ment til utprøving av en kollega eller deg selv, med falskt navn/data. Det skal ikke være tester tatt på elever, fordi vi har ikke lov til å lagre data om elevene med mindre man har signert en databehandleravtale. 

Selve kurset tar ca. tre timer å gjennomføre. 

Videoforelesningene er laget slik at man kan ta korte økter med undervisning, og fortsette senere. Etter hvert kapittel får man en kort kunnskapstest, hvor man må besvare 80% korrekt for å kunne gå videre i kurset. Foruten videoforelesninger har kurset også praktiske eksempler, tekniske forklaringsvideoer og viser forskjellige testsituasjoner.   

Etter at kurset er gjennomført og kunnskapstestene er bestått, får du et sertifiseringsbevis som gir deg adgang til å bruke alle dysleksitester i Literates portefølje. 

Ønsker du å starte med Gratiskurset først? Trykk på “Prøv gratiskurs”, fyll ut din epostadresse og lag et trygt passord. 

Nyhetsbrev

Meld din interesse for å motta artikler skrevet av Trude Nergård Nilssen og spennende nyheter

Ved  å melde din interesse godtar du å motta markeds e-post fra Dysmate.no