Velkommen til fremtiden!

Nå har du muligheten til å se litt inn i fremtiden med oss! Vi lanserer en pilot som vil være starten på en forbedret versjon av barnetesten (Dysmate - C). Først viser vi fram deltesten "ett-minutt testen" med talegjenkjenning normert for 1.-7.klasse.

Nå har du muligheten til å se litt inn i fremtiden med oss! Vi lanserer en pilot som vil være starten på en forbedret versjon av barnetesten (Dysmate – C). Først viser vi fram deltesten “ett-minutt testen” med talegjenkjenning normert for 1.-7.klasse.

Vårt mål er at Dysmate – C skal bli så enkel at alle barn kan testes for dysleksi og lese- og skrivevansker. For å lykkes med dette må testen kunne tas av mange samtidig, eller hjemme, og uten at læreren sitter med elevene én-til-én.

Testene sendes på e-post, og resultatene vises umiddelbart for testadministrator i et lett forståelig format, med den forskjellen at testadministrator også kan lytte til ordene i etterkant. Typisk brukes dette for å avgjøre om testkandidaten har avkodet ordet feil eller om den kunstige intelligensen har tolket det leste ordet feil.

Vi gjør oppmerksom på at testen er lansert som en “eksperimentell test” og vi er veldig interessert i tilbakemeldinger på hvordan den fungerte på din skole. Testen vil foreløpig være gratis og vil være tilgjengelig for de som har abonnement på barnetesten.

Vi vil også takke Norges forskningsråd for støtten til utviklingsarbeidet.

Del på e-post
Del på Twitter
Del på Facebook

Literate Dysleksitest er utviklet for å avdekke lese-og skrivevansker og dysleksi hos barn, ungdom og voksne.

Dyslekstitestene består av screeningtester og oppfølgingstester, som igjen består av ulike deltester.

Som en del vårt mål å styrke allmennkunnskapen om dysleksi og lese- og skrivevansker, skriver vi artikler som vi legger ut jevnlig.

Vil du få beskjed når vi publiserer nye artikler?

Anbefalte artikler
Bilde

Kundehistorie – Flekkefjord videregående skole

Dysmate er valgt på bakgrunn av at den er digitalisert og enkel å administrere. Den har i tillegg høy reliabilitet, og validitet, og er anbefalt oss fra Dysleksi Norge, PPT i Agder og andre videregående skoler vi samarbeider med.

LES MER
Moten Hanssen ved Steinerskolen i Arendal
Bilde

Kundehistorie – Steinerskolen i Arendal

“Mer eller mindre vellykkede strategier gjør at noen elever etter hvert kan havne på feil utdanning og yrkesvalg, fordi de har mye større akademiske evner enn det som vises på karakterutskrift og vitnemål.”

LES MER

Nyhetsbrev

Meld din interesse for å motta artikler skrevet av Trude Nergård Nilssen og spennende nyheter

Ved  å melde din interesse godtar du å motta markeds e-post fra Dysmate.no