FEIDE innlogging for testadministratorer

Literate har utvidet pålogningsmulighetene for testadministratorer med FEIDE. Oslo kommune vil bruke 2-faktors FEIDE for pålogning til løsningen for å ha tilstrekkelig sikkerhet.


Endringen har kommet som et resultat av at det nå er etablert en databehandleravtale med Oslo kommune. Dette gjør det svært enkelt for skoler i Oslo å bestille abonnement på Literate. Man kan gjøre det på literate.no eller ved å sende kundeavtale til admin@literate.no

Merk at testadministratorene som allerede har tatt i bruk BankID som sin foretrukne innlogning ikke vil kunne bytte mellom FEIDE og BankID enda. Dette vil snart bli mulig.

Del på e-post
Del på Twitter
Del på Facebook

Literate Dysleksitest er utviklet for å avdekke lese-og skrivevansker og dysleksi hos barn, ungdom og voksne.

Dyslekstitestene består av screeningtester og oppfølgingstester, som igjen består av ulike deltester.

Som en del vårt mål å styrke allmennkunnskapen om dysleksi og lese- og skrivevansker, skriver vi artikler som vi legger ut jevnlig.

Vil du få beskjed når vi publiserer nye artikler?

Anbefalte artikler
Bilde

Kundehistorie – Flekkefjord videregående skole

Dysmate er valgt på bakgrunn av at den er digitalisert og enkel å administrere. Den har i tillegg høy reliabilitet, og validitet, og er anbefalt oss fra Dysleksi Norge, PPT i Agder og andre videregående skoler vi samarbeider med.

LES MER
Moten Hanssen ved Steinerskolen i Arendal
Bilde

Kundehistorie – Steinerskolen i Arendal

“Mer eller mindre vellykkede strategier gjør at noen elever etter hvert kan havne på feil utdanning og yrkesvalg, fordi de har mye større akademiske evner enn det som vises på karakterutskrift og vitnemål.”

LES MER

Nyhetsbrev

Meld din interesse for å motta artikler skrevet av Trude Nergård Nilssen og spennende nyheter

Ved  å melde din interesse godtar du å motta markeds e-post fra Dysmate.no